DANSFÖRESTÄLLNINGAR

Varje danstermin på Saltsjöbadsbaletten leder fram till föreställningarna i december och maj. Koreografier som eleverna har arbetat hårt med under året visas upp för familj och vänner, i de fantastiska kostymer som Saltsjöbadsbalett-ens grundare Jann Leijonhufvud har sytt. Eleverna som går Danslinjen uppträder i Skolföreställningarna som hålls i Igelboda skola inför dansarnas skolklasser i april. Samtliga danskurser uppträder sedan i maj på den stora scenen i Nacka Aula. Hösten 2018 startades det nya dansprojektet Höstshowen: en föreställning av våra äldsta elever med jazz, hiphop och modern dans som nu har blivit en tradition som äger rum i december.

Dansfilmer från föreställningar finns på

vår Instagram @saltsjobadsbaletten!

Inställda   SKOLFÖRESTÄLLNINGAR 2020

9-10 maj  FILMINSPELNING I NACKA AULA 2020

AKTUELLA FÖRESTÄLLNINGAR:

När föreställningstider närmar sig publiceras datum, repetitionstider, biljettförsäljning och annan viktig information nedan!

NU FILMPREMIÄR!

Vi är mycket stolta över att nu kunna presentera årets dansföresällning som ni kan njuta av i två filmer som finns här på hemsidan!


Våra dansfilmer är för internt ändamål och avsedda för medlemmar, deras familjer och vänner. Av hänsyn till alla barn och ungdomar som medverkar i filmerna är de lösenordsskyddade. De ska inte kopieras och delas med andra utomstående. Vi hoppas att alla förstår och respekterar detta.


Vi hälsar er varmt välkomna att njuta av alla dessa fantastiska dansare som äntligen får visa upp resultatet av årets hårda arbete!


Mycket nöje!

SE FILMERNA HÄR!

Saltsjöbadsbaletten


Saltsjöbadens Idrottsplats, Neglingevägen 2, 133 34 Saltsjöbaden


ulrika@saltsjobadsbaletten.se


08 717 60 17

Följ Saltsjöbadsbaletten på Facebook och Instagram

för att smidigt hålla dig uppdaterad på våra nyheter!

Copyright © All Rights Reserved