NY DANSGRUPP!

– START 8/3


Nu startar vi en ny dansgrupp som ska träna för att delta i "Street Star Dance School Challenge" 23-25 OKTOBER 2020 i Berwaldhallen. Eventet är en stor danstävling med fokus på glädje, inspiration, uppmuntran och inkludering där dansskolor från hela Sverige möts och visar upp danser för varandra. För dig som älskar dans kommer det att bli spännande och utmanande, och framför allt ett fantastiskt minne för livet att vara med!


  SÖNDAGAR 14:30-15:45

  Dansare 14-16 år – kursstart 8/3

  Instruktörer: Sara Ljungman & Elvira Löwenhielm

  Kursavgift: 1800:- (inkl. deltagaravgift i eventet)

  Omfattning: VT 2020: 7 ggr á 75 min

                         HT 2020: 8 ggr á 75 min

                         Street Star Dance School Challenge: 23-25 oktober 2020


VAD ÄR VÅR SYN PÅ TÄVLING?

Som ni vet är ledorden för vår dansskola DANS, GLÄDJE och GEMENSKAP. Vi tar starkt avstånd från krav på kroppsform och prestation och fokuserar istället på den fantastiska träningsform och källa till glädje som dans är. När vi nu har bestämt oss för att prova att delta i en danstävling för vi det med samma filosofi: eventet ska ge deltagarna samma möjlighet till gemenskap, dansglädje och uppskattning som vi arbetar för i vår dagliga verksamhet!


I höstas åkte styrelsen och dansledarna för att titta på Street Star Dance School Challende 2019, och vi blev alla positivt överraskade av den härliga och generösa stämningen som rådde bland dansare och i publiken. Vi känner oss helt trygga med att detta är ett sammanhang som vi verkligen vill att våra dansare ska få uppleva!

 

VEM KAN DELTA I DANSGRUPPEN?

I vår dansskola tror vi inte på att konkurrens skapar kvalitet. Istället strävar vi efter att alla ska känna sig respekterade och betydelsefulla, eftersom det är så våra fantastiska dansare växer fram! Därför kommer vi inte att välja ut deltagare till den här gruppen, utan VI VÄLKOMNAR ALLA VÅRA DANSARE 14-16 ÅR. Antalet platser är förstås begränsat, men vi kommer inte att göra något urval baserat på prestation eller förmåga.

 

VAD FÖRVÄNTAS AV DIG SOM DANSARE?

Gott humör! Vi ställer som sagt inga krav på tidigare danserfarenheter, förutom att du redan ska vara dansare på Saltsjöbadsbaletten. Det enda vi vill är att alla som deltar i gruppen bidrar med engagemang och har avsikten att fullfölja hela kursen och delta i eventet 23-25 oktober!

 

ÄR DU YNGRE/ÄLDRE ÄN 14-16 ÅR?

Du som väldigt gärna vill delta i danskursen men är yngre eller äldre än 14-16 år, kan skicka en anmälan till oss ändå! Vi kommer att ta hänsyn till dessa i mån av plats.


 

Har du frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

DANSKURSER:

DANSLINJEN SB

JAZZ/HIPHOP/MODERN

SHOWJAZZ

BARNDANS

BARNBALETT

STREET STAR

LOCA-LÖRDA'

Följ Saltsjöbadsbaletten på Facebook och Instagram

för att smidigt hålla dig uppdaterad på våra nyheter!

Saltsjöbadsbaletten


Saltsjöbadens Idrottsplats, Neglingevägen 2, 133 34 Saltsjöbaden


ulrika@saltsjobadsbaletten.se


08 717 60 17

Copyright © All Rights Reserved